Win-Test

for Project:

Welcome to the Bug Tracking System for the Win-Test contest logger. Things to note :

Feel free to report any bugs, however minor. To improve efficiency, please try to be as accurate as possible.

Please don't ask for feature requests here but on the mailing list.

Thanks for your help. Olivier F5MZN and Laurent F6FVY

Task #136 — FT1000MP with Microham Keyer

Attached to Project— Win-Test
Opened by Wolfgang Schwarz, DK9VZ (DK9VZ) - Sunday, 19 Aug 2007, 11:10pm
Bug Report
Radios
Unconfirmed
No-one
All
Low
Normal
WT-3.1.x
Undecided
0% complete

We use FT-1000 MP and Mark-V in Contest. Normally we operate it on the RUN-Station that we send on VFO-B (right side) and receiver on VFO-A (left side). This is the same operation than split. In that mode it is very convenient for the OP to use the big VFO-knob as a RIT.

When I klick on a multi in WT 3.15, WT commands the TRX to switch off Split and go to the Mult-frequency with VFO-A. After working the mult I can switch back to my old mode by pressing ALT-F4. That old mode is set with the correct VFO-A-frequency (the former listen frequency) but the VFO-B gets this listen frequency too and is not on the same Call-Frequency as before ....

Same bug with different Microham Keyers so that it seems to be in WT?

73 de Wolfgang DK9VZ

This task depends upon

This task blocks these from closing

Comments (0) | Attachments (0) | Related Tasks (0/0) | Notifications (3) | Reminders (0) | History |

Date User Event
Sunday, 19 Aug 2007, 11:10pm Wolfgang Schwarz, DK9VZ (DK9VZ) Task opened
Sunday, 19 Aug 2007, 11:10pm Wolfgang Schwarz, DK9VZ (DK9VZ) User added to notification list: Wolfgang Schwarz, DK9VZ (DK9VZ)